Flotta, Prislista

Segel Semester i Kefalonia

Välkommen till Kefalonia Sailing. VI erbjuder segelbåtar / yachtcharter på ön Kefalonia, utan (bareboat) eller med besättning. Vi är baserade vid hamnen i Sami på Kefalonia. Hyr en segelbåt / yacht på Kefalonia. Boka en kryssning för en, två eller så många veckor du vill.

Följ vår resplan eller skapa din egen unika kryssning

Kontakta oss för information eller skicka en charterförfrågan

och vi kommer att återkomma till er så fort som möjligt för att tillsammans hitta en lösning som passar er.

Vi lovar att vi kommer göra allt vi kan för att erbjuda er en unik segelupplevelse på Kefalonia.

Segelbåtsuthyrning på Kefalonia. Hyr en yacht / båt för segling på Kefalonia och lev din dröm!

Vi ser fram emot att välkomna dig ombord!

Charterbegäran

Ditt fullständiga namn(obligatoriskt)

Ditt telefonnummer (obligatoriskt)

Din e-postadress (obligatoriskt)

Adress

Land (obligatoriskt)

Yacht Type (required)

Hamn för påstigning (obligatoriskt)

Hamn för avstigning (obligatoriskt)

Startdatum:

Slutdatum:

Antal personer i er grupp (obligatoriskt)

Antal hytter

Typ av charter (obligatoriskt)

Är du intresserad av att delta i kefaloniaflottiljen
 Ja Nej

Övriga kommentarer eller frågor

Charter med besättning

Segla på Kefalonia med en skipper. Vila och njut av kryssningen. Simma och upptäck naturens skönhet.

Charter på egen hand

Skippercertifikat krävs. Ansvara för er egen upplevelse. Lämpligt för erfarna seglare.

Segla & övernatta

Segla&övernatta på Kefalonia är ett bra val om du vill utöka din semester och se mer av Kefalonia

Flyg & anslutningar

Vi kan tillhandahålla flygbiljetter till/från Kefalonia, och även arrangera anslutningsflyg. Läs mer här

Kefalonia flottiljen

Semester med kefaloniaflottiljen är perfekt för nya skippers, familjer eller grupper av vänner

Segling för handikappade

Rullstolsbundna kan få segelerfarenhet på Kefalonia med hjälp av en särskilt anpassad båt

Varför segelsemester? Varför på Kefalonia?

Segelsemester ger dig fullständig frihet, flexibilitet, komfort och variation

 1 Enkel segling utan stress

Stilla vatten och stadiga eftermiddagsvindar gör segling på Kefalonia och i Joniska havet till perfekt för familjer och mindre erfarna seglare

2 Flexibilitet, privatliv och frihet

Slappna av i vetskapen att du kan skapa ditt eget schema och sätt själv kursen. Upptäck Kefalonia och andra öar i Joniska havet. Utforska deras trygga hamnar i din egen takt.

3 Boende

Ert flytande hotell med alla bekvämligheter och en fantastisk vy över havet, varje dag och natt

4 Stränder och ställen att besöka

Simma och snorkla varje dag i olika hamnar och på olika öar, om ni vill. Undvik välbesökta och högljudda stränder. Välj en avskild plats bara för er själv.

Om oss

Spiros Karlis and Bouchra El Horma. Agency SEVEN Sailing and Tourism. Bäste besökare, vi är glada över att välkomna er till vår webbsajt kefaloniasailing.com. Vi har många års erfarenhet inom turismbranschen och av att erbjuda högkvalitativa resetjänster på Kefalonia. Genom vår webbsajt erbjuder vi kvalitativa och prisvärda segelbåtar på, bland annat, ön Kefalonia. Vi erbjuder olika segelyachter som vi tror kan täcka alla behov hos de flesta sorters kunder. Vi kan även tillhandahålla erfarna skippers och besättningsmedlemmar som kan ge er högsta möjliga servicenivå. Vi hoppas att ni er oss chansen att hjälpa er, och litar på oss för er segelsemester på Kefalonia. Hyr en segelbåt på Kefalonia och få en unik semester med fantastiska upplevelser. Båtuthyrning hos Kefalonia Sailing.

Charter på egen hand på Kefalonia

Segelbåt på egen hand – Yachtcharter påKefalonia

Segelbåt på egen hand – yachtcharter är det mest populära valet för familjer eller grupper av vänner med erfarenhet och personer som är kvalificerade med segelcertifikat.

Yachtcharter på egen hand handlar om att hyra en båt utan hjälp från en skipper eller annan besättning. Den som hyr båten är ansvarig för yachten, och bör ha tillräcklig nivå av skicklighet och erfarenhet för att hantera en yacht av vald storlek och typ för att få ut så mycket som möjligt av resan!

Ni kan lita på kvaliteten och säkerheten hos våra yachter. Vi har en 24-timmars mobil som övervakas kontinuerligt så att vi, vid behov, kan vara tillräckliga direkt.

erfarenhet garanterar att vi kan hjälpa er planera och njuta av er semester. Vi hjälper er att planera rutten för er charter på egen hand på Kefalonia, och delar gärna med oss av några av våra favoritställen.

Vilka kvalifikationer behöver jag för att kunna ordna en charter på egen hand?

Vi utvärderar gärna era kvalifikationer och erfarenheter. Om så behövs kan vi erbjuda träning och övning, om du är en nyligen kvalificerad så kan vi tillhandahålla en skipper över dagen.

 Charter på egen hand på Kefalonia
Var seglar vi?

Kefalonia och Joniska Havet är otroligt med så många öar att utforska. Ni får flera möjligheter att stanna i hamnar och små hamnar. Öarna kring Kefalonia som går att segla kring är Ithaka, Lefkas, maganissi, Kastos, Kalamos och många fler. Det är enkelt att segla i södra Joniska Havet eftersom det är avskiljt. Större yachter och personer på längre semestrar kan resa längre och utforska hamnar, bukter och ankarplatser i norra Joniska Havet.

Vad är fördelarna med att välja charter på egen hand via oss?

Vi anser att vi har de bäst skötta och utrustade yachterna för charter på egen hand. Ni får full kontroll över er rutt runt öarna i det Joniska havet. Med vår omfattande erfarenhet av att arrangera charter i södra Joniska Havet så ger vi mer än gärna tips via e-post om platser att besöka. Vi kommer att föreslå en rutt och dela våra favoritplatser med er!

Vilken yacht är rätt för mig?

Våra större yachter seglar hela Joniska havet då de klarar av att täcka stora områden. Små yachter är däremot perfekta för Södra Joniska Havet. Alla våra yachter är komplett utrustade..

Hyra segelbåt på Kefalonia

Testa en segelsemester på Kefalonia. Hyr en segelyacht på Kefalonia hos oss. Det är värt upplevelsen! Kontakta oss för information, eller skicka en charterbegäran så kommer vi att återkomma till er snarast möjligt för att tillsammans hitta alternativ som passar er.  Prisvärd charter av segelbåt och yacht på Kefalonia. På egen hand eller med skipper.

Charter med skipper på Kefalonia

Fördelar med segelsemester med skipper på Kefalonia

Charter med skipper är en passande semester för icke-erfarna seglare, familjer och så vidare. Vi kan erbjuda charter med skipper och segelbåt (yacht) för att segla på Kefalonia och i Joniska Havet, vilket är en av de säkra och mest trevliga segeldestinationer i Europa.

Våra skippers är en del av ortsbefolkningen och har kännedom om alla utmärkta kustområden kring Kefalonia och södra Joniska Havet. De känner till alla favoritplatser och tar er gärna dit.

En segelsemester med skipper på Kefalonia och runt övriga öar (Ithaka, Lefkas, Meganisi o.s.v.) ger er fullständig frihet, flexibilitet, komfort och variation. Ni avgör tempot och kan anpassa schemat om något nytt och intressant dyker upp längs vägen eller om ni fattar tycke för en särskild ö.

Charter av båt (yacht) med skipper ger er inte bara tryggheten och uppmuntran att ha livets bästa semester, utan ger er även flexibilitet. Upplev er semester precis på det sätt som ni själva vill.

Charter med skipper har många fördelar för familjer som vill uppleva en segelsemester utan det ansvar som kommer att att hantera båten. En skipper kommer gladligen att hjälpa er välja den rutt som passar er bäst, och se till att ni får en bekväm kryssning utan stress runt Kefalonia och andra närliggande öar i Joniska Havet. Denna semester ger er friheten att göra precis vad ni vill. Oavsett om det handlar om att simma, snorkla, utforska grottor eller ta en siesta i skuggan. Dessa upplevelser är särskilt populära hos familjer med barn.

Andra fördelar med charter med skipper är att alla våra skipper gladligen lär ut sina kunskaper. Oavsett tidigare erfarenhet så kan du lära dig allt du vill i din egen takt. Om du vill lära dig att parkera en båt så kan du det! Flexibiliteten är vad som gör detta till ett bra semesteralternativ. Ingen press och ingen klocka som styr er resa.

Charter av segelyacht med skipper

Er rutt är inte satt i sten, ni är fria att ändra planer när ni vill. Ni kan välja att segla runt Kefalonia eller över södra Joniska Havet och öarna Ithaka, Lefkas, Skorpios, Meganissi, Kalamos, Kastos o.s.v.Den södra delen av Joniska Havet har många närliggande öar, vilket resulterar i ett lugnt hav som är perfekt för nybörjare och personer med mindre erfarenhet.

För mer information, vänligen kontakta oss eller skicka en begäran om charter

Hyr segelbåtar på Kefalonia

För segelsemester med skipper på Kefalonia, hyr en segelbåt (yacht) med en skipper på Kefalonia hos oss!

Kefaloniaflottilj

Semester med en Kefaloniaflottijl är roligt för alla. Flottiljer består oftast av 5 till 10 yachter som följer varandra i en viss rutt. Ofta med en ledarbåt som guidar övriga. Ledarbåten brukar ha en skipper, och ofta även en mekaniker och en värdinna. Flottiljer är en väldigt social händelser, och är perfekt för nya skippers som letar efter tips. Detta är väldigt populärt hos grupper av vänner och par. Kefaloniaflottilj är det perfekta valet för seglare att uppleva en unik blandning av kultur, sociala eftermiddagar och stillsam segling. Det passar familjer och de som vill ha en avslappnande segelsemester.

 Semesterrutter för kefaloniaflottiljen

1 Rutter över Kefalonia – Ithaka – Lefkas – Meganisi

Utforska öarna Kefalonia, Ithaka, Lefkas och Meganissi. Detta är perfekt för familjer och oerfarna seglare. Flottiljen följer en enkel rutt med korta stoppar i avskilda segelområden..

2 Omseglingsrutter kring Kefalonia

Kefaloniarutten tar oss på segling runt ön där vi får chansen att utforska Fiskardo,Assos till väst och Lixouri till söder. Därefter når vi en strandfest i den vackra hamnen.

3 Zakynthosrutten

Sami är en perfekt plats där man kan utforska de södra delarna av öarna i det Joniska Havet, inklusive Zakynthos och Ithaka.Zakynthosrutten tar oss söder ut till Zakynthos och Peloponeskusten med möjligheten att besöka antika Olympia.

Om du är intresserad av att delta i en flottiljsemester på Kefalonia i grupp, eller om du redan har en egen grupp, så kan du gärna kontakta oss eller skicka en förfrågan om charter så återkommer vi till er så fort som möjligt för att tillsammans hitta bästa möjliga alternativet för er.

 

Segla & övernatta på Kefalonia

Kombinationen av en segelkryssning runt Kefalonia och södra Joniska Havet, med övernattning på landet på ett hotell, i en lägenhet eller ett hus är kanske det bästa sättet att avsluta er semester på Kefalonia. Att kombinera aktiv utforskning och avslappning eller äventyr med fullständig avslappning kan verkligen ge er det bästa av två världar. Följande förslag indikerar vad vi kan erbjuda. Om ni önskar något annat så får ni gärna kontakta oss med era önskemål.

Om oss

Bäste besökare,

Jag är Spiros, webbsajtens administratör, och jag välkomnar er.Denna sajt ägs av Bouchra El Horma – SEVEN Sailing and Tourism Services Kefalonia, som drivs från staden Argostoli iKefalonia.

Hela vårt team kommer från Kefalonia, bor på Kefalonia och älskar Kefalonia. Inte bara ön utan även havet och segling. Vi vill främja segling och segelsemester på Kefalonia. Det är därför vi har lanserat denna webbsajt. Vi är en mellanhand för kunden och skeppens ägare.

I samarbete med de bästa yrkesmässiga seglarna på Kefalonia och kring Joniska Havet arbetar vi dagligen för att säkerställa att vi erbjuder er den bästa och prismässigt mest fördelaktiga segeltjänsten i Kefalonia.

Vi kan även erbjuda kombinerade semesterpaket så som båt och hotell genom vårt segla & övernatta-program.

Vårt kunniga och vältränade team, och våra lokala representanter, kan erbjuda er förstklassig service och utmärkt segelerfarenhet.

Om ni behöver en båt för familjesemester, semester med vänner, en kombination av nöje och arbete likt en konferens eller en kombinerad båt- och hotelluppevelse så är vi här för att hjälpa er hitta den bästa lösningen.

Kontakta oss för information, eller skicka en begäran om charter så kommer vi att återkomma så snart som möjligt för att tillsammans hitta den bästa lösningen för er.

Vi lovar er att vi kommer göra allt vi kan för att erbjuda er en unik segelupplevelse på Kefalonia.

Hyr en segelyacht på Kefalonia med oss och lev er dröm. Segelbåtsuthyrning på Kefalonia.

Om Kefalonia

Kefalonia – Cephalonia är en ö som har något nytt att erbjuda varje gång man besöker den.

En paradisö för naturälskare. Denna lummiga ö har en speciell sorts gran som inte går att finna någon annan stans i världen. Det finns vilda hästar på bergssidan, och getter och kaniner med gyllene tänder på grund av markens mineraler. I havet simmar sköldpaddan Caretta Caretta, delfiner och munksälen Monachus Monachus. Vattnet kring öarna anses även vara bland det renaste i världen.

Fantastiska stränder, en underjordsgrotta och sjö, Odysseus grav, fiskebyn Fiscardo och vinet Robola. Kefalonia är sannerligen en varierad ö, och den som uppskattade Louis de Berniers “Kapten Corellis Mandolin” och vill uppleva ön på riktigt kommer inte att bli besviken.

Det är en ö med många mirakel. På jungfru Marias dag, 15:e augusti, så rör sig ormar in i staden Markopoulo för att välsigna kyrkan med deras närvaro. Det finns en blomma på ön som bara blommar på denna dag. Skyddshelgonet Gerasimos välbevarade kropp påstås ibland ha sjögräs vid sina fötter – enligt den lokala legenden så besöker han sina vänner St. Spyridon ochNektariospå de närliggande öarna Zakynthos (Zante) ochKorfu. Sjövatten försvinner under marken på  Katavotres och kommer fram på andra sidan av ön.

På Argostoli finner man den största delen av nattlivet, caféer, biografer, banker, busstation och hamn. Lixouri och Sami är ganska stora platser, och här hittar man även många barer och tavernor. Fiscardo erbjuder den perfekta idyllen. Den är liten och väldigt gemytlig, precis som Ag, Efimia, Skala och Poros. Det finns många fler ställen att stanna på, men alla kan inte nämnas här.

Segla i södra Joniska Havet

Var ska man segla kring Kefalonia och södra Joniska Havet?

De Joniska Öarna väster om Grekland är hemmet för många av Medelhavets mest populära charterdestinationer och ger perfekt grund för rolig, avslappnad och varierade segling i Grekland.

Södra Joniska Havets segelområden kretsar kring de stora öarna så som Kefalonia, Lefkas, Ithaka och Meganisi med många vackra byar, hamnar och vikar.

En segeldestination som passar alla förmågor då avståndet mellan öarna är så kort att man inte behöver segla i flera timmar. Såvida man inte vill ge sig på lite mer äventyrlig segling i de yttersta norra och södra delarna av öarna i det Joniska Havet.

Öarna kring den södra delen av det Joniska Havet, så som Kefalonia och Lefkas omfamnar ett hav med mer än tjugo små öar inom ett segelområde som omfattar Meganissi, Kastos, Kalamos och Ithaka.

Segla runt dessa Grekiska öar, upptäck säkra ankarplatser i pittoreska vikar omgivna av olivplantage och barrträd. Utforska ett flertal fantastiska och vackra hamnar.

att navigera öarna kring det Joniska Havet är enkelt och utan stress på grund av öarnas närhet. Vi kan föreslå rutter åt er, och informera om alla våra favoritställen.

 Hur är det att segla kring öarna i det Joniska Havet?

Det joniska havet är känt för dess perfekta förhållanden för segling med tillräcklig vind för att ha en riktig rolig segelsemester i solen. Typiskt sett så blir vindarna starkare kring lunchtid för att bli svagare vid solnedgång. Det innebär att ni kan spendera morgonen med att segla för att äta lunch i en avskild hamn eller vacker by, och där simma eller uppleva snorkling. Därefter kan ni fram mot eftermiddagen fortsätta vidare till en annan destination. Vindarna är ganska stabila och leder oftast till lugna eftermiddagar med stilla vatten.

Södra Joniska Havet

 Kefalonia

Den största av öarna i det Joniska Havet. Den har ett magiskt landskap och har alltid vara en primär semesterdestination. För yachter på besök är det särskilt speciellt att utforska det stora antalet grottor i ankarplatser kring östra sidan av ön. Och även att besöka platser så som Fiskardo, Euphemia, Sami and Poros. Den vackra Fiskardo är en höjdpunkt på resan. Med dess färgsprakande karaktär och eklektiska eftermiddagspromenader. Här kan man även promenera, eller ta en flotte, runt öarna i hamnen Foci som är väl värd ett besök. Att segla söderut till Ephemia, Sami & Poros ger möjlighet till fantastisk segling i Ithakas kanal – denna rutt är perfekt för nya seglare och deras familjer.

 Ithaka

Hem till den legendariska grekiska Odysseus. Ithaka är verkligen juvelen i kronan för öarna i det Joniska Havet och en plats där du kan känna de antika myterna komma till liv. Från den charmerande fiskebyn Frikes på den norra sidan av ön till den chica vykortscharmen hos Kioni, vidare mot den livliga Vathi. Varje hamn erbjuder något unikt. Det finns ett flertal otroliga ankarplatser på ön. Inklusive hamnen Polis, som sägs vara platsen för Odysseus gård. I mitten av ön finns byn Stavros, som ger en inblick i det traditionella grekiska sättet att leva. Då Ithaka endast kan nås med båt är det en oförglömlig och magisk plats. Segla till Kioni på Ithaka

 Lefkas

Lefkas, även känd som Lefkada, på Greklands västra kust har bibehållit en autentisk grekisk charm. En lummig grön ö med otroliga landskap, vackra stränder och paradislikt turkos vatten. Ön är omgiven av flera fantastiska satellitöar som kan utforskas med yacht. Huvudstaden på Lefkas är vacker och full av liv. Byn Vassiliki är omgiven av berg och ett safirhav. Med tavernor vid vattnet, caféer och butiker kring hamnen har Vasiliki blivit en av de främsta destinationerna för vindsurfning i Europa. Sivota omfamnas av en naturlig vik med tavernor och caféer i kajområdet. Det finns flera vackra vikar och ankarplatser öster och söder om Lefkas. Segla till Sivota på Lefkada

 Meganissi

Den vackra ön Meganissi i Joniska Havet erbjuder möjligheter till fullständig avslappning i en typisk grekisk atmosfär. Trots att den är tillräckligt liten att utforska på en dag så finns det massor på ön att hålla er underhållna. De avskärmande ankarhamnarna på östra sidan som är perfekta för snorkling, den så kallade huvudstaden Vathi med dess otroliga fisktavernor och cafékultur och den otroligt vackra Spartakhori på toppen av ön ger otroliga vyer och en harmonisk charm. Segla till Meganissi

Kastos

Den lilla ön Kastos har ett flertal ankarhamnar med sandiga stränder och steniga områden att utforska med din snorkel. Denna fantastiskt vackra ö har en liten befolkning på ungefär 200 personer med pittoreska stenhus och ett kristallklart vatten. På eftermiddagen på erbjuder hamnen färsk lokalfångad fisk på flera tavernor. Otroliga panoramavyer av det Joniska Havet kan upplevas från tornet i väderkvarnen som har restaurerats till ett trevligt café. Segla till ön Kastos

Kalamos

Att sitta i Georges taverna vid stranden och dricka en kall öl medans man tittar på solnedgången över Joniska Havet är en viktig del av en grekisk segelsemester. Kalmos främsta by erbjuder en lugn hamn med några butiker och caféer som alla fylls på med hjälp av färjan som dagligen kommer från fastlandet. Hamnen Leone på den södra delen av ön är en ankarplats som måste besökas. Den sedan länge övergivna byn ger en inblick i det förgångna. Segla till ön Kalamos

Atokos

Atokos är en ökenö. Den har vackra stränder på de södra och östra kusterna och imponerande klippor.

Resvägar för det Joniska Havet med över 50 olika byar, städer, hamnar och vikar att utforska. Joniska Havet erbjuder följande.Enkel åtkomst via flygplan eller färja. Opåverkade av turism, vackra hamnar, trevliga tavernor, antika grekiska platser, medeltida områden, isolerade ankarplatser, fantastiska vyer, enkla segelförhållanden och lummig och frodig växtlighet.

ALLMÄNNA VILLKOR FÖR CHARTER

Avgiften för charter inkluderar charter av ett fartyg som är fullständigt utrustat och försäkrat gällande båt och besättning under charterperioden.

INGÅR EJ I PRISET: Hamnavgifter, båtavgifter, bränslekostnader, transportkostnader om hamndestinationen skiljer sig från vad som framgår av kontraktet, städning och övriga extratjänster ingår inte i charterpriset.

BETALNINGSVILLKOR: När en reservation har bekräftas så deponerar kunden 50% av total kostnad inom 5 dagar från mottagandet av överenskommelsen eller fakturan. Resterande 50% måste betalas 4 veckor innan avresa.

Deponering kan endast ske med kreditkort.

AVBESTÄLLNINGAR

Bokningar som avbeställs inom 120 & 75 dagar innan avresa motsvarar 30% av total charterkostnad

Bokningar som avbeställs inom 74 & 41 dagar innan avresa motsvarar 50% av total charterkostnad

Bokningar som avbeställs mindre än 40 dagar innan avresa motsvarar 100% av total charterkostnad

DELVIS ÅTERBETALBAR DEPONERING

För yachter upp till 37 FT : 250 € + ytterligare återbetalbar deponering på 500€

För yachter 38 – 42 FT : 280 € + ytterligare återbetalbar deponering på 500€

För yachter 42 – 50 FT : 330 € + ytterligare återbetalbar deponering på 500€

*** Partly Refundable Security Deposit is available for some and not for all of the yachts.

CHARER AV SEGELYACHT PÅ KEFALONIA

 

Flotta, Prislista, Charterbegäran