Vloot, Prijslijst

Zeilvakantie in Kefalonia

Welkom bij Kefalonia Sailing. Wij bieden charters voor zeilboten/yachten aan op het eiland Kefalonia.Je kunt bij ons alleen de boot of een boot met een schipper huren. Onze basis is in de haven Sami op Kefalonia. Huur een zeilboot/yacht in Kefalonia. Boek een cruise van een week, twee weken of zolang je maar wilt.

Volg onze voorgestelde reisroutes of maak je eigen gepersonaliseerde cruise.

Neem contact met ons op voor informatie of stuur ons een charterverzoek en wij zullen dan zo snel mogelijk contact met je opnemen om de beste optie voor je te vinden.

Wij beloven je dat we ons best doen om je een unieke zeilervaring Kefalonia te bieden.

Zeilbotenverhuur in Kefalonia. Huur een zeilyacht/-boot in Kefalonia bij ons en laat je dromen uitkomen.

Wij verheugen ons erop om je aan boord te mogen verwelkomen!

Charterverzoek

Jouw volledige naam (verplicht)

Jouw telefoonnummer (verplicht)

Jouw e-mailadres (verplicht)

Adres

Land (verplicht)

Yacht Type (required)

Inreispunt (verplicht)

Uitreispunt (verplicht)

Startdatum:

Einddatum:

Aantal personen in jouw groep (verplicht)

Aantal hutten

Type charter (verplicht)

Ben je geinteresseerd om deel te nemen aan de flottieljetocht in Kefalonia?
 Ja Nee

Andere opmerkingen of vragen

Charter met schipper

Zeil met een schipper in Kefalonia. Ontspan je en geniet van de cruise. Zwem en ontdek alle schoonheden van de natuur.

Huur van alleen de boot

Day Skipper kwalificatie is vereist. Heb zelf de leiding. Geschikt voor ervaren zeilers.

Sail & Stay

Sail & Stay in Kefalonia is een geweldige optie als je je vakantie wilt verlengen en meer van Kefalonia wilt zien.

Vluchten & transfers

Wij kunnen je van vliegtickets van/naar Kefalonia voorzien en ook de transfers voor je regelen. Ontdek hier meer

Flottielje zeilen in Kefalonia

Flottielje zeilvakanties in Kefalonia zijn ideaal voor beginnende zeilers, gezinnen en vriendengroepen

Waarom een zeilvakantie? Waarom in Kefalonia?

Een zeilvakantie bied je de absolute vrijheid, flexibiliteit, comfort en diversiteit

1 Gemakkelijk, zorgeloos zeilen

Rustige wateren en constante middagwinden maken het zeilen in Kefalonia en op de Ionische Zee perfect voor gezinnen en minder ervaren zeelieden

2 Flexibiliteit, privacy en vrijheid

Voel je vrij om je eigen schema te maken en de reisroute zelf uit te stippelen. Ontdek in je eigen tempo het eiland Kefalonia en andere Ionische Eilanden en hun veilige baaien.

3 Accommodatie

Jouw drijvende hotel met alle voorzieningen en altijd een geweldig uitzicht op zee

4 Stranden en plaatsen om te bezoeken

Zwem en snorkel als je dat wilt elke dag in een andere baai en op een ander eiland. Vermijd de drukke en luidruchtige stranden en kies een rustige baai, die je alleen voor jezelf hebt.

Zeilvakantie in Kefalonia

Over ons

Spiros Karlis and Bouchra El Horma. Agency SEVEN Sailing and Tourism. Geachte bezoeker, wij verwelkomen je graag op onze website kefaloniasailing.com. We hebben jarenlange ervaring met toerisme en we bieden hoogwaardige diensten in Kefalonia aan. Via onze website bieden wij je zeilboot charters aan in Kefalonia en omgeving van de allerbeste kwaliteit. Wij hebben een verscheidenheid aan zeilboten in onze vloot, waarvan wij van mening zijn dat ze aan alle behoeften van elk type klant kunnen voldoen. Wij kunnen ook ervaren schippers en bemanning voor je regelen, die je het hoogste niveau van service zullen bieden. Wij hopen dat je ons de kans geeft om je te ondersteunen tijdens je vakantie en je zeilvakantie in Kefalonia aan ons toevertrouwt. Huur een zeilboot in Kefalonia en beleef onvergetelijke momenten en vakanties. Kefalonia zeilbotenverhuur.

Charter met alleen de boot in Kefalonia

Alleen de zeilboot – yacht charter in Kefalonia

Alleen de zeilboot – yacht charter is de meest populaire keuze voor gezinnen of groepen vrienden die vaarervaring hebben en gekwalificeerd zijn met een zeilcertificaat.

Bij een yacht charter met enkel de boot huur je alleen de boot en krijg je geen hulp van een schipper of andere bemanning. De mensen die de boot huren zijn verantwoordelijk voor het yacht en zouden moeten kunnen omgaan met de grootte en het type yacht dat is geselecteerd, om ervoor te zorgen dat je een vlekkeloze reis zult hebben!

Je kunt op de kwaliteit en de veiligheid van onze yachten vertrouwen. We zullen de boot 24 uur per dag volgen zodat als je hulp nodig hebt, wij er onmiddellijk kunnen zijn.

De 30 jaar ervaring is een garantie dat we je kunnen helpen bij het plannen en het genieten van je vakantie. Wij helpen je bij het plannen van de route van je charter met enkel de boot in Kefalonia en we delen enkele van onze favoriete plekken met jou.

Welke kwalificaties heb ik nodig om enkel een boor te kunnen charteren?

Wij zullen je graag adviseren over de geschiktheid van jouw kwalificaties en ervaring. Indien nodig kunnen wij met je trainen en oefenen en als je een beginneling bent, kunnen we je een of twee dagen een schipper aanbieden.

Charter met enkel de boot in Kefalonia

Waar gaan we zeilen?

Kefalonia en de Ionische zee zijn adembenemend mooi met zoveel eilanden om te verkennen en het biedt je van van mogelijkheden om aan te meren in baaien en kleine havens. De eilanden rond Kefalonia waar je naar toe kunt varen zijn Ithaka, Lefkas, Meganissi, Kastos, Kalamos en nog veel meer. De Zuid-Ionisch Zee is makkelijk te bevaren omdat het beschermd ligt. Grotere yachten en mensen die langer vakantie hebben, kunnen verder reizen naar de Noord-Ionische baai, havens en aanlegplaatsen.

Wat zijn de voordelen van het kiezen van charters met enkel de boot bij ons?

Wij geloven dat wij de best onderhouden en uitgeruste yacht charter hebben. Bij je aankomst op onze basis zal er een korte overdracht zijn! Daarna heb je zelf de volledige controle over je charterroute rond de Ionische Eilanden. Vanwege onze ruime ervaring met het opzetten van yacht charters op de Zuid-Ionische Zee, geven we je via e-mail graag advies over de plaatsen die je kunt bezoeken. Wij zullen een routeplanning voorstellen en onze favoriete plekken met je delen!

Welk yacht is geschikt voor mij?

Onze grotere yachten kunnen de hele Ionische Zee overvaren, omdat ze grotere afstanden kunnen afleggen, terwijl de kleinere yachten ideaal zijn voor gebruik in de Zuid-Ionische Zee. Al onze yachten zijn volledig uitgerust.

Zeilbootverhuur in Kefalonia

Probeer eens een zeilvakantie in Kefalonia. Huur bij ons een zeilyacht in Kefalonia. Het is de moeite waard om deze ervaring te beleven! Neem contact met ons op voor eventuele info of stuur ons een charterverzoek en dan zullen wij zo snel mogelijk contact met je opnemen om de beste optie voor je te vinden. Betaalbare zeilboot- en yacht charter in Kefalonia. Boot met of zonder schipper.

 

Charter met schipper in Kefalonia

Voordelen van zeilvakanties met een schipper in Kefalonia

Een charter met schipper is de perfecte vakantie ervaring voor beginnende zeilers, families enz. Wij kunnen je op een zeilboot met schipper in Kefalonia en in de Ionische Zee, een van de veiligste en meest plezierige zeilbestemmingen in Europa aanbieden.

Onze schippers komen uit dit gebied en kennen uitstekend de kust van Kefalonia en de zuidelijke Ionische Zee. Ze kennen alle favoriete plekken en ze brengen je der graag heen.

Een zeilvakantie in Kefalonia en rond de andere eilanden (Ithaka, Lefkas, Meganisietc) bied je absolute vrijheid, flexibiliteit, comfort en diversiteit. Jij bepaalt het tempo en het schema kan worden aangepast als je onderweg iets interessants tegenkomt of als je een bepaald eiland wilt bezoeken.

Een charter met schipper geeft je niet alleen de zekerheid en het vertrouwen om de zeilvakantie van je leven te hebben, maar geeft je ook flexibiliteit en vrijheid om van je vakantie te genieten, precies zoals jij dat wilt.

Een charter met schipper heeft veel voordelen voor gezinnen die de ervaring van een zeilvakantie willen zonder dat ze verantwoordelijk hoeven te zijn voor de boot. De schipper zal je graag helpen met het kiezen van een route en ervoor zorgen dat je een stressvrije en comfortabele cruise rond Kefalonia en andere nabijgelegen Ionische Eilanden beleeft. Deze vakantie geeft je de vrijheid om precies te doen wat je wilt of je nu gaat zwemmen, snorkelen, grotten verkennen of een siesta in de schaduw houdt. Deze optie is vooral populair bij gezinnen met jonge kinderen.

Een ander voordeel van een charter met schipper is dat al onze schippers je graag wat leren. Ongeacht je ervaring kun je in je eigen tempo zoveel leren als je wilt. Als je besluit dat je wilt leren hoe je een boot moet aanmeren, dan kan dat! De flexibiliteit is wat dit een geweldige vakantie optie maakt en er is geen druk en geen tijdschema verbonden aan je reis.

Zeilboot charter met schipper

Je route staat niet vast; je kunt de plannen dagelijks wijzigen. Je kunt ervoor kiezen om rond Kefalonia te varen of om de Zuid-Ionische Zee en de eilanden Ithaka, Lefkas, Skorpios, Meganissi, Kalamos, Kastos, enz. te verkennen. De Zuidelijke Ionische regio heeft veel eilanden die dichtbij elkaar liggen, wat resulteert in vlakke zeeën die ideaal zijn voor beginners en minder ervaren zeilers.

Voor meer informatie kun je contact met ons opnemen of stuur ons een charterverzoek sturen

Zeilbootverhuur in Kefalonia

Voor je zeilvakantie in Kefalonia kun je bij ons een zeilboot (yacht) met een schipper huren!

Flottieljezeilen in Kefalonia

Een flottieljevakantie in Kefalonia is voor iedereen plezierig. Bij flottieljezeilen zijn er 5 tot 10 yachten die meestal een route volgen met een kopschip voorop, die de stoet begeleidt. Op dit kopschip zit over het algemeen een schipper, een monteur en een gastvrouw. Flottieljetochten zijn zeer gezellig voor beginnende schippers, die soms een beetje advies nodig hebben. Vriendengroepen en koppels kunnen ook genieten van een flotiellevakantie. Flottieljetochten in Kefalonia zijn de perfecte keuze voor zeilers om een unieke mix van cultuur, sociale avonden en rustig zeilen willen ervaren. Het is perfect voor gezinnen en die op zoek zijn naar een ontspannende zeilvakantie.

Routes voor flottieljevakanties in Kefalonia

Route 1 Kefalonia – Ithaka – Lefkas – Meganisi

Tijdens deze tocht verken je de eilanden Kefalonia, Ithaka, Lefkas en Meganissi. Deze bestemming is ideaal voor gezinnen en minder ervaren zeilers, aangezien de flottieljestoet een eenvoudige route volgt en korte tussenstoppen maakt in beschutte zeilgebieden.

Route 2 Rondvaart om Kefalonia

In deze tocht vaar je om het eiland Kefalonia en doe je ook Fiskardo en Assos in het westen en Lixouri in het zuiden aan. In een prachtige baai zul je genieten van ons strandfeest.

Route 3 Zakynthos

Sami is een ideale plek om de zuidelijkste Ionische Eilanden, waaronder Zakynthos en Ithaka, te verkennen. Deze tocht leid je naar het zuiden naar Zakynthos en de Peloponnesische kust. Je hebt hier ook de gelegenheid om de oude Olympia te bezoeken.

Als je geïnteresseerd bent om deel te nemen bij een flottieljegroep of als je zelfeen vriendengroep bent, die graag een flottieljetocht door Kefalonia wilt maken, neem dan contactmet je opnemen om de beste optie voor je te zoeken.

Sail & Stay in Kefalonia

De combinatie van een zeiltocht rond Kefalonia en op de Zuidelijke Ionische Zee met een verblijf aan land in een hotel, appartement of villa is misschien wel de perfecte manier om je vakantie in Kefalonia af te ronden. Het combineren van een actieve exploratie en ontspanning of avontuur met volledige ontspanning en rust kan je echt het beste van beide werelden bieden. De volgende suggesties geven je een indicatie van wat we je kunnen aanbieden. Als je niet ziet wat je wilt, neem dan contact met ons op en vertel ons over je wensen.

Bekijk hieronder enkele hotels, appartementen en villa’s van onze partners:

Er zijn nog meer studio’s, hotels en villa’s waar we samenwerken in Kefalonia.

Kies voor een Sail & Stay vakantie in Kefalonia. Neem contact met ons op voor eventuele info of stuur ons een charterverzoek en dan zullen we zo snel mogelijk contact met je opnemen om de beste optie voor je te vinden.

 

Over ons

Beste bezoeker,

Mijn naam is Spiros, de beheerder van de website en ik verwelkom je hier. Deze site is eigendom van Bouchra El Horma – SEVEN Sailing and Tourism Services Kefalonia, dat gevestigd is in Argostoli in Kefalonia.

Ons hele team is geboren in Kefalonia, we wonen in Kefalonia en we houden van Kefalonia, de zee en zeilen. Wij willen graag zeil- en vaarvakanties in Kefalonia promoten en daarom hebben we besloten om deze website te bouwen. Wij fungeren als tussenpersoon tussen de klant en de eigenaar van het schip

In samenwerking met de beste zeilprofessionals in Kefalonia en van de Ionische Zee, beheren we dagelijks steeds schepen meer om ervoor te zorgen dat wij je de beste zeildiensten tegen betaalbare prijzen in Kefalonia aanbieden.

Ook kunnen wij je een combinatie-vakantiepakket aanbieden, met een boot en hotelaccommodatie (Sail & Stay programma)

Ons bekwame en goed opgeleide team, evenals onze lokale vertegenwoordigers, kunnen met eersteklas service en uitstekende zeilervaring leveren.

Als je een boot nodig hebt voor familievakanties, een vakantie met vrienden of combinatie-vakantie en zakelijke activiteiten, zoals de organisatie van een conferentie of zelfs een combinatie van bootverhuur en hotelaccommodatie, zijn we er om de beste oplossing voor je te vinden.

Neem contact met ons op voor eventuele informatie of stuur ons een charterverzoek en dan zullen wij zo snel mogelijk contact met je opnemen om de beste optie voor je te vinden.

Wij beloven je dat we ons best zullen doen om je een unieke zeilervaring in Kefalonia te bieden.

Huur bij ons een zeilyacht in Kefalonia en laat je dromen uitkomen. Zeilbootverhuur in Kefalonia

Over Kefalonia

Kefalonia – Kefalonia is een eiland waar je steeds weer naar terug wilt keren en dat je ook steeds weer opnieuw kunt ontdekken.

Alsparadijs voor natuurliefhebbers heeft dit weelderige eiland een speciale soort spar, die alleen hier en nergens anders ter wereld groeit. In de bergen zijn wilde paarden, geiten en konijnen met gele tanden, die ze hebben gekregen door de mineralen in de grond. In de zee zwemt de CarettaCaretta-schildpad, dolfijnen en de monnikzeehond MonachusMonachus en de wateren rond het eiland worden beschouwd als één van de schoonste ter wereld.

Prachtige stranden, een ondergrondse grot en meer, het graf van Odysseus, het vissersdorp Fiscardo, de Robola-wijngaarden, het uitzicht van Lord Byron… Kefalonia is echt een eiland van veel variëteit en iedereen die van Louis de Bernier’s ‘Captain Corelli’s Mandoline’ genoot, zal hier de tijd van zijn leven hebben. Als je het eiland eenmaal in het echt ziet, zul je niet teleurgesteld worden.

Het is een eiland van vele wonderen: op de dag van de Maagd Maria 15 augustus komen er slangen naar het dorp Markopoulo, om de Kerk van Onze-Lieve-Vrouw met hun aanwezigheid te zegenen. Er is ook een bloem op het eiland, die alleen op deze dag bloeit. Er wordt gezegd dat het goed bewaarde lichaam van de beschermheilige Gerasimos soms zeewier aan zijn voeten heeft omdat de legende gaat dat hij zijn vrienden St. Spyridon en Nectarios op het buureiland Zakynthos (Zante) en Corfu bezoekt. Het zeewater dat in Katavothres onder de grond verdwijnt zie je aan de andere kant van het eiland terug.

In Argostoli heb je een bruisend nachtleven, cafes, bioscoop, banken, busstation en een haven. Lixouri en Sami zijn ook vrij grote plaatsen en hier vind je ook veel bars en tavernes. Fiscardo is idyllisch, het is klein en erg gezelligmaar ook Ag Efimia, Skala en Poros zijn een bezoekje waard. Er zijn nog veel meer plaatsen die de moeite waard zijn om te bezoeken, maar die kunnen we hier niet allemaal benoemen.

Zeilen op de Zuid-Ionische Zee

Waar in Kefalonia en de Zuid-Ionische Zee kun je zeilen?

De Ionische Eilanden in het westen van Griekenland zijn een van de meest populaire zeilbestemmingen van de Middellandse Zee. Ze bieden de perfecte cruiseplaats voor een leuke, ontspannen en gevarieerde reis naar een Grieks eilandje.

Het Zuid-Ionische zeilgebied bestaat uit grote eilanden, waaronder Kefalonia, Lefkas, Ithaka en Meganisi met veel mooie dorpen, havens en baaien.

Dit is de perfecte zeilbestemming omdat de afstanden tussen de belangrijkste eilanden kort zijn, zodat je niet elke keer uren hoeft te varen, maar voor meer avontuurlijke zeelieden bieden de noordelijke en zuidelijke uiteinden van de Ionische Eilanden langere passages.

De zuidelijke Ionische Eilanden, waaronder Kefalonia en Lefkas, hebben een binnenzee met meer dan twintig kleinere eilanden, waaronder Meganissi, Kastos, Kalamos en Ithaka.

Tijdens het zeilen rond deze Griekse eilanden vind je veilige aanmeerplaatsen in pittoreske baaien omringd door olijfgaarden en cipressen en er zijn een aantal mooie havens die je kunt verkennen.

Langs de Ionische Eilanden navigeren is door de nabijheid van de eilanden eenvoudig en stressvrij. Wij kunnen een route voor je plannen en je meer vertellen over al onze favoriete plekken.

Hoe is het om de Ionische Eilanden te bevaren?

De Ionische Zee staat bekend om zijn perfecte zeilomstandigheden met veel wind,terwijl je hier ook een echte leuke zeilvakantie in de zon kunt hebben. Tot de middag bouwt de wind zich op en deze gaat bij zonsondergang weer liggen. Dit betekent dat je in de ochtend kunt varen, rond lunchtijd kunt stoppen in een afgelegen baai of een mooi dorpje, kunt zwemmen of snorkelen of lunchen aan boord en dan kunt door zeilen naar je avondbestemming. De winden zijn vrij consistent en dit resulteert in meestal zeer rustige avonden met stille wateren.

Zuid-Ionische Zee

Kefalonia

Dit is de grootste van de Ionische Eilanden en is door zijn magische landschap altijd een belangrijke vakantiebestemming geweest. Als je hier aanmeert met je yachtzijn er een aantal bijzondere plaatsen om te verkennen,zoals de vele grotten bij de aanmeerplaatsen langs de oostkant van het eiland en plaatsen zoals Fiskardo, Euphemia, Sami en Poros. Fiskardo is met zijn kleurrijke karakter en eclectische avondpromenade een hoogtepunt van de reis. Van hieruit kun je ook wandelen of de grotten in Foci Bay een bezoekje brengen. Het is ook mogelijk om naar het zuiden te zeilen en via het Ithaka-kanaal kun je Euphemia, Sami & Poros bezoeken, waardoor deze route ideaal is voor beginnende zeilers en voor gezinnen met kinderen.

Ithaka

Als thuis van de legendarische Griekse held Odysseus is Ithaka echt het juweeltje van de Ionische Eilanden en een plek waar je de oude mythen tot leven kunt voelen komen. Vanuit het charmante vissersdorp Frikes in het noorden van het eiland kun je via Kioni wat in het echt nog mooier is dan de plaatjes naar de bruisende hoofdstad Vathi, waar van alles te beleven is. Er zijn tal van aanmeerplaatsen op het eiland, waaronder Polis Bay, waar je de oudeboerderij van Odysseus kunt bekijken. Op het midden van het eiland biedt het dorp Stavros een glimp van het traditionele Griekse eiland leven. Alleen toegankelijk per boot is Ithaka een onvergetelijke en magische plek.

Lefkas

Lefkas, ook wel bekend als Lefkada, ligt aan de westkust van Griekenland en heeft echt zijn authentieke Griekse charme behouden. Een weelderig, groen eiland met een prachtig landschap, prachtige stranden en paradijsachtige turquoise wateren. Het eiland wordt omringd door vele prachtige satelliet-eilandjes, die alleen per yacht verkend kunnen worden. De hoofdstad van Lefkas is mooi en levendig. Het dorp Vassiliki wordt omringd door bergen en door een saffierkleurige zee. Met tavernes langs de waterkant en cafes en winkels rond de haven is Vasillikieen van de beste windsurf-bestemmingen van Europa. Sivota is een grote beschutte natuurlijke baai met langs de kade tavernes en cafes. In het oosten en zuiden van Lefkas zijn een aantal mooie baaien en aanmeerplaatsen.

Meganissi

Het prachtige Ionische Eiland Meganissi biedt volledige ontspanning in een typisch Griekse sfeer. Hoewel het klein genoeg is om in een dag te verkennen, is er genoeg op het eiland te doen om je te vermaken; de oude vestingen aan de oostkant zijn uitstekend voor een dagje snorkelen, de hoofdstad Vathi met zijn uitstekende vistavernes en leuke cafécultuur en de adembenemend mooie Spartakhori bovenop het eiland heb je een romantisch uitzicht.

Kastos

Het kleine eiland Kastos heeft tal van aanmeerplaatsen met zandstranden en rotsachtige gebieden, die je met je snorkel kunt verkennen. Dit prachtig prachtig eiland wordt doorslechts 200 mensen bewoond, die wonen in schilderachtige stenen huizen die worden omringend door kristalhelder water. ‘s Avonds vind je in het rustige mooie haventje verse lokaal gevangen vis, die dan in de taverne wordt bereid. Vanaf de windmolentoren die nu gerestaureerd is en ook een mooie café-bar is, heb je een prachtig panoramisch uitzicht over de Ionische Zee.

Kalamos

Ga op het terras bij George’s taverne zitten en geniet van een koud biertje terwijl je kijkt naar de zon die over de Ionische Zee ondergaat. Dit is een typische Griekse zeilvakantie ervaring. Het belangrijkste dorp Kalamos heeft een rustige haven met een paar winkels en cafésenhier vind je ook een veerboot die je dagelijks naar het vasteland kunt brengen. Port Leone aan het zuiden van het eiland is een aanmeerplaats en hier lijkt het alsof de tijd heeft stilgestaan. Dit bied je een fascinerend kijkje in het verleden.

Atokos

Atokos is een eiland met een woestijnlandschap. Het heeft aan de zuid- en oostkust wel mooie stranden en indrukwekkende kliffen.

ALGEMENE CHARTER VOORWAARDEN

De chartervergoeding omvat de charter van een volledig uitgerust vaartuigen is verzekerd voor de boot en de bemanning tijdens de charterperiode.

Niet inbegrepen in de prijs zijn: havenvergoedingen voor yachten, brandstofkosten, transportkosten indien de boot aan het einde van de prijs in een andere haven, zoals in het contract staat aangegeven, wordt achtergelaten, schoonmaak en andere extra diensten zijn ook niet inbegrepen in de charterprijs.

BETALINGSVOORWAARDEN: wanneer de reservering is bevestigd, betaalt de verhuurder binnen 5 dagen na ontvangst van de charterovereenkomst of de factuureen aanbetaling van 50% van het totale bedrag voor de charterrekening. Het resterende bedrag van 50% dient 4 weken voor aanvang te worden betaald.

Borg wordt alleen via een creditcard terugbetaald.

ANNULERINGSBELEID

Bij boekingen die tussen 120 en 75 dagen voor aanvang worden geannuleerd berekenen wij 30% van de totale charterkosten

Bij boekingen die tussen 74 en 41 dagen voor aanvang worden geannuleerd berekenen wij 50% van de totale charterkosten

Bij boekingen die minder dan 40 dagen voor aanvang worden geannuleerd berekenen wij 100% van de totale charterkosten

GEDEELTELIJKE TERUGBETALING VAN DE WAARBORG

Voor yachten tot 37 FT: € 250 + een aanvullende borg van € 400

Voor yachten 38 – 42 FT: € 280 + bijkomende borg van € 400

Voor yachten 42 – 50 FT: € 330 + aanvullende borg van € 500

*** Partly Refundable Security Deposit is available for some and not for all of the yachts.

Vloot, Prijslijst, Charterverzoek